Po tydnu v praci

Zitra piseme test z toho, co jsme se meli za tenhle mesic naucit. nejak se mi nechce ucit, tak radeji napisu par radku, pak si prectu knizku a hura spat. jeste mam na uceni (resp pripomenuti toho, co jsme delali, cestu do skoly a pul hodiny prestavku). Pro zodpovedne ctenare: test neni to jediny, podle ceho jsme hodnoceny, takze kdyz to dopadne blbe, bude to pri nejhorsim ostuda, nic vic :-)

myslim, ze uz jsem se o tom zminila, ale jsem uz oficialni mistni pracujici student. lokalita: daling harbour. misto zde. moje hlavni role je delat piti (kafe, cola, pivko, vinka) a pripravovat derezty (jsou v lednice, takze to neni zadna velka namaha - muzete mrknout na jidlenicek). pracovni doba se nejak pozderele a nepriznive meni. minuly tyden jsem mela puvodne pracovat PO, ST, PA, SO 18-23h, ale odesel jeden barman, tak se to nakonec zmenilo na PO, ST, SO 7 - 15, NE 7-12:30. Tenhle tyden to bude zabijacky PA 18-22, SO 7 - 15, 18-22, NE 7-15. Pokud zase nebude prset a neskoncim driv jako vcera. Myslim, ze s dobrym spankem je konec.

I kdyz me to nijak zvlast nebavi, tak si nemuzu stezovat. Misto je to hezky, naucim se co potrebuju (v NE jsem musela i delat servirku :-( ), kolektiv taky docela v pohode (az na vecne se mraciciho sefa a uplne pomatenyho turka), spojeni busem 15-20 min + 10 min pesky. takze na prvni praci je to fajn, kdyz vezmu, ze jsem ji nasla za 14 dni pobytu a ostatni hledali i nekolik mesicu. v patrani nicmene pokracuju, chci na vylety a ne o vikendu vstavat v 6 rano... ble!!!

ve skole nic zasadniho, jak jsem zminila, byli jsme v bundeena parku a bylo tam krasne. kdyby bylo porad tak jako tam, nevim nevim, jak by se mi chtelo domu. ale rodino, nastesti vsude tak pekne neni.

od pristiho tydne zacinam business english. doufam, ze nas nebude moc cechu ve tride (ted jich tam je pry asi 5:-(, ale treba nekdo si neco zmeni nebo odejde.

bydleni parada, az na to, ze me v nedeli celou noc budilo nejak rvouci dite. dneska pred domem vyvadeli papusci, byli skoro na dosah ruky, ale kdyz jsem je chtela vyfotit, tak se mrchy schovali za vetev. tak priste.

v nedeli byl den otevrenych dveri v opere. bohuzel jsme dorazily trochu pozde, tak jsme videly jen 1 trasu. uvadec rikal, ze je to zakulisi, kam pousteji verejnost jen 1x za 5 let. podle fotek muzete posoudit sami, ze nebylo o co stat. chystame se tedy na nejake low cost predstaveni, abychom videli sal.
Sydney Opera

to bude pro dnesek vse. caues!

Žádné komentáře:

Okomentovat