happy new year

jak na novy rok, tak po cely rok. takze co me ceka, nebo neceka.

po pravde bych byla rada, kdyby tohle prislovi neplatilo. na silvestra jsem byla v praci, byl to masakr, asi milion lidi, ale s kolegama docela sranda. a pak jsem s 2 sla na chvilku k jednomu z jejich kamaradu. bohuzel jsme nestihli ohnostroj a prvni misto, kam jsme dosli taky nebylo OK, ale pak jsme se presunuli na strechu atelieru na nejvic party ulici ve meste s paradnim vyhledem, tak to stalo 100% za to. pripitek byl pivem a jeste importovanym, ale proc ne.

rano jsem se stehovala na bondi beach - bylo to trochu fofrem, pze jsem myslela, ze se mozna prestehuju az 2/1 ale kamarad mel pujceny auto a nabidl mi pomoc a prevoz veci, za coz jsem byla rada a tak jsem mela perfektne spakovano a uklizino za 2 hod. pak jsem se prestehovala a zase jsem padila do prace.

takze co by me cekalo v roce 2010? party s neznamyma lidma, stehovani a prace... no nevim...

v SO jsme byli na vylete v narodnim parku a az na par destiku to byla parada. super priroda, super vyhledy, super grilovani. casem nahraju par fotek.

ted me ceka 5 dni v praci a snad si konecne koupim surf. a zase zacina skola, tak se uvidi.

na zaver: zaujala me tady jedna vec. ted, v novem ubytku v opravdu krasnem! (ale tmavem) byte s teraskou, stejne jako v tom minulem starem, nejsou zadne zasuvky v koupelne. nejak si to nedovedu vysvetlit, jestli tady lidi nepouzovaj feny a dalsi koupelnove elektricke pristroje nebo cim to je....

Žádné komentáře:

Okomentovat